Duurzaam en in stijl verzenden

Zicht-lijn is aan het verzenden…

We zijn blij met onze verzenddoosjes en sluitstickers. Altijd even afwachten hoe het drukwerk eruit komt te zien. De verpakking is duurzaam en alles bij elkaar ziet er stijlvol uit. Nu druk bezig met het verzenden van de T-shirts en de schilderijen. We maken er een mooi herkenbaar pakketje van. Komt het bij jouw in de bus of aan de deur dan zie je meteen dat het van Zicht-lijn afkomt. We hebben al leuke reacties binnen.

 

Lees meer »

Zicht-lijn is online

Onze webshop is vanaf nu online te vinden

We hebben er hard aan gewerkt en nu is het zover. Onze webshop www.zicht-lijn.nl is on-line. We hebben een indeling gemaakt met T-shirts, Oude meesters in collage en Zicht-lijn eigen werk. Het was een hele klus om de webshop te vullen maar het is gelukt. We zijn er zelf superblij mee en ook een beetje trots want de eerste bestellingen zijn al binnen. Benieuwd? Neem gerust een kijkje.

 

Lees meer »

Fotoshoot T-shirts

Welke foto's komen op de website?

De proefdrukken van de T-shirts voor de fotoshoots zijn klaar en afgeleverd. Het waren twee heerlijke zonnige dagen. Veel buitenopnames kunnen maken en de modellen hadden er zin in. Het gaat nog moeilijk worden welke foto's er op de website van Zicht-lijn komen te staan. We gaan nu een eerste selectie maken. Na de definitieve keuze gaan ze online.

Lees meer »

De T-shirts van Zicht-lijn zijn klaar

Alle keuzes voor kleur, opdruk en combinaties zijn gemaakt.

Na de eerste testfase hebben we nog een aantal ontwerpen en kleuren aangepast. Wij zijn helemaal tevreden en blij met het resultaat. We kunnen nu met een gerust hart deze actie afstrepen van ons to-do lijstje en gaan ons nu bezig houden met de fotoshoot voor de webshop van Zicht-lijn.

Lees meer »

De eerste testen T-shirt bedrukkingen Zicht-lijn zijn klaar

Spannend om onze ontwerpen die we gemaakt hebben ook daadwerkelijk op de T-shirts gedrukt te zien.

De afgelopen tijd hebben we kleurkeuze van de shirts van Zicht-liijn bepaald en gekeken in welke kleuren de ontwerpen erop worden gedrukt. Druk in de weer geweest met staalkaarten en gelukkig had de drukker de T-shirts in alle kleuren op voorraad. Zo konden we al een mooie kleurkeuze maken. Na het drukken hebben we voor sommige ontwerpen nog een kleine aanpassing gemaakt maar het overgrote deel zag er super gaaf uit.

Lees meer »