Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo zorgvuldig en spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij zijn geen voorstander van overproductie en hebben daarom geen voorraad. We gooien dus niets weg. Zo houden we onze voetafdruk klein. Na jouw bestelling wordt deze voor je gemaakt, gecontroleerd en aan je geleverd. De levertijd ligt rond de 8 werkdagen.

 
Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de volume van bestelling.
Brievenbuspakket € 4,60 (incl. 21% BTW) per pakket
Pakketpost € 7,25 (incl. 21% BTW) per pakket.
De zendingen worden inclusief track and trace code verzonden.
 

Retourneren

We zien graag dat je blij bent met je aankoop en een goede keuze hebt gemaakt. Is deze echt niet zoals verwacht en mocht je je bestelling toch willen retourneren dan kan dit binnen 14 dagen na aankoop. Stuur een mail om je retour bij ons te melden met vermelding van je naam, de reden van retour en het ordernummer. We sturen je dan onze retourgegevens die je toevoegt aan je pakket.
Je aankoop moet in oorspronkelijke staat, ongedragen en onbeschadigd worden teruggestuurd zoveel mogelijk in de originele verpakking. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Zorg voor een track and trace code want als je pakket zoek raakt dan is dat voor eigen verantwoording. Als je pakket bij ons binnen is zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bestellingen die op aanvraag worden gemaakt kunnen niet geretourneerd worden.